• Trenutno se nalazite na:

Rent a..

Najam bicikala, vozila i plovila

U Pelegrini toursu bavimo se iznajmljivanjem automobila, skutera, bicikala te raznih vrsta plovila.

Najam automobila
Obzirom da postoji velik broj sadržaja na otoku Hvaru koje vrijedi iskusiti na vlastitu ruku, odlučili smo vam ponuditi mogućnost najma automobila prikladnih za obilazak hvarskih gradića, sela, uvala i plaža. Svi automobili su udobni, sigurni i klimatizirani.

Najam skutera
Za sve vas avanturiste koji želite istražiti širu okolicu grada Hvara polako i s užitkom.

Najam bicikala
Istraživanje Hvara na biciklu je najpopularniji način otkrivanja njegovih ljepota. Otočne ceste (98 km asfalta) savršene su za vožnju bicikla tijekom cijele godine. Za bicikliste označeno je dodatnih 50 km staza na makadamskim putovima kojima možete uživati u vožnji kroz Ager, krajolik između Starog Grada i Jelse pod zaštitom UNESCO-a ili se popeti na najviši vrh otoka Sv. Nikolu. Nudimo moderne brdske bicikle s kojima će vožnja biti čisto zadovoljstvo.

Najam plovila
Hvarski arhipelag omiljeno je odredište jedriličara i svih zaljubljenika u more. Istražite skrivene uvale Paklinskih otoka, otplovite do Korčule i posjetite rodno mjesto Marka Pola ili istražite svjetski fenomen, Modru špilju smještenu na malenom Biševu kod otoka Visa. Na raspolaganju imamo raznovrsna plovila, od brodica za maksimalno 6 osoba do većih plastičnih brodica, glisera i jedrilica.