• Trenutno se nalazite na:

Smještaj

Apartman Riva-Desa Apartman Riva-Desa

Apartman Riva Desa nalazi se na samoj gradskoj rivi, u srcu grada Hvara, na drugom katu stare hvarske kuće. Apartman je renoviran, lijepo uređen, ima dvije dvokrevetne sobe (svaka sa klimom), kuhinju, kupaonicu, te dnevni boravak (za još dvije osobe) sa TV-om. Iz soba pogled puca na gradsku luku i arhipelag Paklenih otoka.

Vila Luce Dol Vila Luce Dol

Vila Luce nalazi se u Dolu, mjestašcu koje je udaljeno 5 km  od Starog Grada. Vila je novoizgrađena, a predviđena je za smještaj 8-10 pax. Sama vila sastoji se od dva objekta, sa 5 spavaćih soba, 4 kupaonice, u prizemlju je kuhinja i konoba, blagovaonica i prostrana terasa, te bazen od 24 kvadrata. Vila je klimatizirana.

Soba Lena Hvar Soba Lena Hvar

Soba Lena nalazi se u privatnoj kući u mirnom dijelu grada Hvara. Soba je dvokrevetna, sa vlastitom kupaonicom i klimom. Na raspolaganju Vam je i prostrana terasa.

Apartmani Lena Hvar Apartmani Lena Hvar

Apartmani Lena nalaze se na 5 min hoda od centra grada, u mirnom predjelu Hvara. U kući imate na raspolaganju tri apartmana, dva četverokrevetna i jedan peterokrevetni. Svi apartmani su klimatizirani, i imaju prostrane terase za uživanje u ljetnom periodu.

Apartmani Zarko Hvar Apartmani Zarko Hvar

Apartmani Zarko nalaze se na udaljenosti 15 min hoda od centra grada, u vrlo mirnom predjelu. U kući su dva apartmana, jedan za četiri, a drugi za dvije osobe. Apartman za dvije osobe je u potpunosti nov, klimatiziran i opremljen TV/SAT uređajem.

Apartmani Zoran Hvar Apartmani Zoran Hvar

Apartmani Zoran nalaze se u samom centru grada, nedaleko od Trga sv. Stjepana. U tradicionalnoj kamenoj kući nalaze se dva studio apartmana, svaki je klimatiziran i ima TV/SAT.

Sobe Vanja Hvar Sobe Vanja Hvar

Sobe Vanja nalaze se u mirnom predjelu grada, udaljenost od centra grada je 10-ak min pješice. U kući su Vam na raspolaganju tri dvokrevetne sobe, svaka sa kupaonicom en suite i klimom. Na raspolaganju gostima je i ljetna kuhinja sa hladnjakom i štednjakom, te velika terasa.

Sobe Filica Hvar Sobe Filica Hvar

Sobe Filica nalaze se u neposrednoj blizini centra grada. Nudimo Vam dvije dvokrevetne sobe, svaka sa svojom kupaonicom, te osiguran parking.