• Trenutno se nalazite na:

Smještaj

Apartmani Filica Hvar Apartmani Filica Hvar

Apartmani Filica nalaze se iznad Franjevačkog samostana, udaljenost od centra je niti 5 min hoda, a od mora 2 min. U kući Vam nudimo tri dvokrevetna te  jedan četverokrevetni apartman (koji je klimatiziran). Apartmani imaju balkone, terase i osiguran parking.

Apartmani Lorenzo Hvar Apartmani Lorenzo Hvar

Apartmani Lorenzo nalaze se iznad gradske luke, udaljenost od samog centra je nekih 5 min hoda. Radi se o tri luksuzna apartmana, svaki je predviđen za smještaj 2-4 osobe. Svi apartmani su klimatizirani, sa spavaćom sobom, kuhinjom, dnevnim boravkom, potpuno opremljenom kupaonicom (masažne kade), klimom, TV/SAT i parkingom.

Apartman Jadranka Hvar Apartman Jadranka Hvar

Apartman Jadranka nalazi se u Križnoj luci, u mirnom dijelu grada. Udaljenost od mora je manja od 5 min hoda, a od centra grada nekih 5 min lagane šetnje uz more. Apartmana je namijenjen smještaju 2-3 osobe, ima jednu dvokrevetnu spavaću sobu, kupaonicu, kuhinju s malim boravkom te još jednim dodatnim ležajem, tersom, klimom, WI-Fi vezom, LCD...

Apartmani Miko Hvar Apartmani Miko Hvar

Apartmani Miko nalaze se na udaljenosti 10 min od centra grada, u mirnom okruženju. Radi se o jednom dvokrevetnom i jednom četverokrevetnom apartmanu. apartmani imaju parking.

Soba Tonka Soba Tonka

Soba Tonka nalazi se u neposrednoj blizini glavnog gradskog trga, okružena zelenilom i s prekrasnim pogledom na more i hvarsku Forticu. Soba je dvokrevetna, klimatizirana, ima frižider i vlastitu kupaonicu en suite.

Apartmani Milatic Apartmani Milatic

Apartmani Milatic nalaze se nedaleko od centra grada, niti 5 min od glavnog gradskog trga. U kući možete izabrati smještaj između dvokrevetnih i četverokrevetnih apartmana, svi klimatizirani, sa SAT/TV opremom i vlastitim parkingom.

Apartmani Molo Mare Hvar Apartmani Molo Mare Hvar

Apartmani Molo Mare nalaze se nedaleko od centra i mora, taman da se izbjegne ljetna buka u centru, a s druge strane je sve na domaku ruke. Apartman – MOLO MARE I Površina je 30m2, pogled na more, klima uređaj, SAT TV, parking, balkon. Otvoreno cijele godine. Kapacitet je 2 osoba. Apartman-MOLO MARE II Površina je 38 m2, pogle...

Vila Sonia Hvar Vila Sonia Hvar

Vila se nalazi u mirnoj uvali 3,5 km od grada Hvara, na osami i uzvisini 80m od mora. Klimatizirana je, posjeduje zimsku i ljetnu kuhinju, veliku terasu i balkone, vanjski roštilj, prekrasan pogled i vlastit parking. Plaža je šljunčana. Površina vikendice je 60 m2, a sastoji se od dvije spavaće sobe (svaka sa bračnim krevetom), kuhinjama ...