• Trenutno se nalazite na:

Smještaj

Apartman Vanja Hvar Apartman Vanja Hvar

Apartman Vanja nalazi se u mirnom dijelu grada, na samo 15 min udaljenosti od centra grada. Apartman se nalazi na prvom katu obiteljske kuće, namijenjen je za smještaj troje ljudi, ima kuhinju i spavaću sobu, te dva balkona s pogledom na more. Apartman ima A/C, TV/SAT i osiguran parking.  Vlasnici kuće imaju dugogodišnje iskustvo u turizmu i ...

Apartmani Jozica Hvar Apartmani Jozica Hvar

Apartmani Jozica nalaze se u mirnom dijelu grada, na udaljenosti svega 15 min hoda od centra grada. Vlasnici kuće pripadaju staroj hvarskoj obitelji sa dugogodišnjim iskustvom bavljenja turizmom, te s izuzetnim  gostoprimstvom prema svim svojim gostima. U kući su Vam na raspolaganju dva manja apartmana u potkrovlju (jedan za dvoje, drugi za t...

Apartmani Mirjana Hvar Apartmani Mirjana Hvar

Apartmani Mirjana nalaze se u mirnom dijelu grada, Križnoj luci, udaljenost od centra je 15 min pješice, a od mora manje od 10 min pješice. U obiteljskoj kući na raspolaganju su Vam dva dvokrevetna apartmana, jedan trokrevetni te jedan četverokrevetni apartman. Svi apartmani su klimatizirani, imaju TV i balkon/terasu, te osiguran parking.

Apartman Andro Hvar Apartman Andro Hvar

Apartman Andro se nalazi u strogom centru grada, u tradicionalnoj hvarskoj kali, odmah nasuprot katedrale sv.Stjepana. Apartman je nov i prekrasno uređen, ima A/C. Radi se o studio  apatmanu za dvije osobe.

Sobe Jadranka Hvar Sobe Jadranka Hvar

Sobe Jadranka nakaze se na uzvišenju iznad samog centra grada, nekih 5 min hoda. U kući su Vam na raspolaganju 4 dvokrevetne sobe, svaka sa vlastitom kupaonicom (en suite). Neke od soba su klimatizirane, a imaju i osiguran parking ispred kuće. Iz soba se pruža prekrasan pogled na arhipelag Paklenih otoka ispred grada Hvara.

Apartmani Ivo Hvar Apartmani Ivo Hvar

Apartmani Ivo nalaze se u dijelu grada pod nazivom Križna luka, udaljenost od centra je 10-ak min pješice, a od mora 5 min pješice. U blizini se nalazi i trgovina mješovite robe. U kući Vam je na raspolaganju pet dvokrevetnih i jedan  četverokrevetni apartman, svaki je klimatiziran i ima TV/SAT. Kuća također ima osiguran parking.

Vila Rinada Hvar Vila Rinada Hvar

Vila "Rinada" nalazi se na 15 min laganog hoda od centra grada, a do mora je nekih 70-ak metara, Vila je idealna za smještaj obitelji s djecom. Ima tri dvokrevetne sobe, dvije kuhinje (jednu unutrašnju, jednu ljetnu), kupaonicu, boravak s TV-om, A/C, veliko dvorište, terasu s pogledom na Paklene otoke i grad Hvar.

Apartmani Zvonimir Hvar Apartmani Zvonimir Hvar

Apartmani "Zvonimir" nalaze se u dijelu grada koji se zove Majerovica, udaljenost od mora je 200 metara, a od centra 10 min lagane šetnje. U blizini apartmana su i supermarket, trim staza,ronilački klub,  tenis-tereni i nadaleko poznata plaža "Hula-hula". U ponudi imamo dva dvokrevetna apartmana  i jedan veliki apartman za 6-8 osoba (sa četir...