• Trenutno se nalazite na:

Smještaj

Apartmani Sanja Hvar Apartmani Sanja Hvar

Apartmani "Sanja" nalaze se 15-ak minuta laganog hoda od centra grada, u mirnom dijelu grada. Nudimo Vam pet apartmana u istoj kući, svi apartmani su prostrani i  uređeni za Vaš nezaboravan boravak u Hvaru. Apartmani imaju terase ili balkone, a ističemo i dvorište, kao pravu "zelenu oazu". Udaljenost od mora je manja od 10 min hoda....

Apartmani Marika Hvar Apartmani Marika Hvar

Apartmani "Marika" Hvar nalaze se nedaleko od centra, vrlo blizu Franjevačkog samostana, u mirnom dijelu grada, samo 2 min od mora. U ponudi imamo tri dvokrevetna apartmana u istoj kući, svaki sa A/C, TV/SAT i osiguranim parkingom.

Apartman Ana Hvar Apartman Ana Hvar

Apartman "Ana" nalazi se iznad gradske luke, u užem centru grada. Radi se o klimatiziranom četverokrevetnom apartmanu, sa dvije dvokrevetne sobe, kuhinjom i kupaonicom. apartman ima dva balkona s kojih pogled puca na gradsku luku.

Apartmani Mate Hvar Apartmani Mate Hvar

Apartmani "Mate" nalaze se na 15 min laganog hoda od centra grada, u ponudi imamo dva trokrevetna apartmana u istoj kući, svaki sa osiguranim parkingom.

Apartmani Gianni Hvar Apartmani Gianni Hvar

Apartmani "Gianni" nalaze se u samom centru grada Hvara, na rivi. Radi se o dva trokrevetna apartmana, oba klimtaizirana, na prvom katu tradicionalne dalmatinske kamene kuće.

Apartmani Dobrenka Hvar Apartmani Dobrenka Hvar

Apartmani "Dobrenka" smješteni su u samom centru grada, nedaleko od glavnog gradskog trga i od nabliže plaže. na raspolaganju su Vam tri apartmana, svaki za dvije osobe.

Apartmani Dino Hvar Apartmani Dino Hvar

Apartmani "Dino" smješteni su u Milni, malom naselju koje je udaljeno 6 km od grada Hvara. Nudimo Vam smještaj u dva četverokrevetna apartmana, svaki sa dvije dvokrevetne sobe, kupaonicom i kuhinjom, u neposrednoj blizini mora. Apartmani imaju A/C i TV/SAT, te vlastiti parking.

Apartmani Desa Hvar Apartmani Desa Hvar

Apartmani "Desa" nalaze se desetak minuta hoda od glavnog gradskog trga. Na raspolaganju su Vam tri apartmana, jedan za dvoje, jedan za četiri i jedan za šest osoba. Svi apartmani su klimatizirani.