• Trenutno se nalazite na:

Smještaj

Apartmani Mirka Hvar Apartmani Mirka Hvar

Apartmani "Mirka" nalaze se u samom centru grada, iznad gradske luke. Nudimo Vam dva luksuzna apartmana, jedan za tri, a drugi za čeiri osobe. Oba apartmana su kompletno opremljena (TV/SAT, A/C, perilice posuđa i rublja), a najljepši dio su balkoni sa pogledom na hvarsku luku.

Apartmani Karmen & Ita Hvar Apartmani Karmen & Ita Hvar

Apartmani "Karmen & Ita" smješteni su nekoliko stotina metara od centra grada. Na raspolaganju su Vam četiri apartmana (tri apartmana su 2+2, a jedan za tri osobe),  svaki opremljen s A/C, TV/SAT i vlastitim parkingom.

Apartman Andrea Hvar Apartman Andrea Hvar

Apartman "Andrea" nalazi se u centru grada, samo minutu od glavnog gradskog trga, radi se o četverokrevetnom apartmanu u tradicionalnoj dalmatinskoj kamenoj kući, sa dvije dvokrevetne sobe, kuhinjom i dnevnim boravkom.

Apartmani Alenka Hvar Apartmani Alenka Hvar

Apartmani "Alenka" smješteni su u prekrasnoj uvali Šamoreta dolcu, na samo nekoliko stotina metara od centra grada. U obiteljskoj kući na raspolaganju su Vam četiri apartmana, dva dvokrevetna te jedan četverokrevetni apartman. Svaki od apartmana ima A/C, TV/SAT i osiguran parking.

Apartmani Vale Hvar Apartmani Vale Hvar

Apartmani "Vale" nalaze se 10-ak minuta od centra grada. Radi se o tri apartmana, svi su klimatizirani, imaju SAT/TV i vlastiti parking.

Apartmani Nena Hvar Apartmani Nena Hvar

Apartman "Nena" nalazi se u samom centru grada Hvara, nedaleko od gradske luke. Apartman se nalazi na prvom katu obiteljske kuće, a namijenjen je smještaju dvoje ili troje osoba. Klimatiziran je i prostran, a ispred apartmana je i malena terasa s koje pogled puca na prekrasan arhipelag otočja ispred grada.

Apartmani Antonia Hvar Apartmani Antonia Hvar

Apartmani "Antonia"se nalaze u mirnom dijelu grada Hvara, nekih 15-ak minuta od centra grada. Radi se o dva novoizgrađena apartmana,  svaki ima A/C, TV/SAT, parking.