Apartmani

Apartmani Lena Hvar Apartmani Lena Hvar

Apartmani Lena nalaze se na 5 min hoda od centra grada, u mirnom predjelu Hvara. U kući imate na raspolaganju tri apartmana, dva četverokrevetna i jedan peterokrevetni. Svi apartmani su klimatizirani, i imaju prostrane terase za uživanje u ljetnom periodu.

Apartmani Zarko Hvar Apartmani Zarko Hvar

Apartmani Zarko nalaze se na udaljenosti 15 min hoda od centra grada, u vrlo mirnom predjelu. U kući su dva apartmana, jedan za četiri, a drugi za dvije osobe. Apartman za dvije osobe je u potpunosti nov, klimatiziran i opremljen TV/SAT uređajem.

Apartmani Zoran Hvar Apartmani Zoran Hvar

Apartmani Zoran nalaze se u samom centru grada, nedaleko od Trga sv. Stjepana. U tradicionalnoj kamenoj kući nalaze se dva studio apartmana, svaki je klimatiziran i ima TV/SAT.

Apartmani Filica Hvar Apartmani Filica Hvar

Apartmani Filica nalaze se iznad Franjevačkog samostana, udaljenost od centra je niti 5 min hoda, a od mora 2 min. U kući Vam nudimo tri dvokrevetna te  jedan četverokrevetni apartman (koji je klimatiziran). Apartmani imaju balkone, terase i osiguran parking.

Apartmani Lorenzo Hvar Apartmani Lorenzo Hvar

Apartmani Lorenzo nalaze se iznad gradske luke, udaljenost od samog centra je nekih 5 min hoda. Radi se o tri luksuzna apartmana, svaki je predviđen za smještaj 2-4 osobe. Svi apartmani su klimatizirani, sa spavaćom sobom, kuhinjom, dnevnim boravkom, potpuno opremljenom kupaonicom (masažne kade), klimom, TV/SAT i parkingom.

Apartman Jadranka Hvar Apartman Jadranka Hvar

Apartman Jadranka nalazi se u Križnoj luci, u mirnom dijelu grada. Udaljenost od mora je manja od 5 min hoda, a od centra grada nekih 5 min lagane šetnje uz more. Apartmana je namijenjen smještaju 2-3 osobe, ima jednu dvokrevetnu spavaću sobu, kupaonicu, kuhinju s malim boravkom te još jednim dodatnim ležajem, tersom, klimom, WI-Fi vezom, LCD...

Apartmani Miko Hvar Apartmani Miko Hvar

Apartmani Miko nalaze se na udaljenosti 10 min od centra grada, u mirnom okruženju. Radi se o jednom dvokrevetnom i jednom četverokrevetnom apartmanu. apartmani imaju parking.

Apartmani Milatic Apartmani Milatic

Apartmani Milatic nalaze se nedaleko od centra grada, niti 5 min od glavnog gradskog trga. U kući možete izabrati smještaj između dvokrevetnih i četverokrevetnih apartmana, svi klimatizirani, sa SAT/TV opremom i vlastitim parkingom.