Apartmani

Apartmani Jozica Hvar Apartmani Jozica Hvar

Apartmani Jozica nalaze se u mirnom dijelu grada, na udaljenosti svega 15 min hoda od centra grada. Vlasnici kuće pripadaju staroj hvarskoj obitelji sa dugogodišnjim iskustvom bavljenja turizmom, te s izuzetnim  gostoprimstvom prema svim svojim gostima. U kući su Vam na raspolaganju dva manja apartmana u potkrovlju (jedan za dvoje, drugi za t...

Apartmani Mirjana Hvar Apartmani Mirjana Hvar

Apartmani Mirjana nalaze se u mirnom dijelu grada, Križnoj luci, udaljenost od centra je 15 min pješice, a od mora manje od 10 min pješice. U obiteljskoj kući na raspolaganju su Vam dva dvokrevetna apartmana, jedan trokrevetni te jedan četverokrevetni apartman. Svi apartmani su klimatizirani, imaju TV i balkon/terasu, te osiguran parking.

Apartman Andro Hvar Apartman Andro Hvar

Apartman Andro se nalazi u strogom centru grada, u tradicionalnoj hvarskoj kali, odmah nasuprot katedrale sv.Stjepana. Apartman je nov i prekrasno uređen, ima A/C. Radi se o studio  apatmanu za dvije osobe.

Apartmani Ivo Hvar Apartmani Ivo Hvar

Apartmani Ivo nalaze se u dijelu grada pod nazivom Križna luka, udaljenost od centra je 10-ak min pješice, a od mora 5 min pješice. U blizini se nalazi i trgovina mješovite robe. U kući Vam je na raspolaganju pet dvokrevetnih i jedan  četverokrevetni apartman, svaki je klimatiziran i ima TV/SAT. Kuća također ima osiguran parking.

Apartmani Zvonimir Hvar Apartmani Zvonimir Hvar

Apartmani "Zvonimir" nalaze se u dijelu grada koji se zove Majerovica, udaljenost od mora je 200 metara, a od centra 10 min lagane šetnje. U blizini apartmana su i supermarket, trim staza,ronilački klub,  tenis-tereni i nadaleko poznata plaža "Hula-hula". U ponudi imamo dva dvokrevetna apartmana  i jedan veliki apartman za 6-8 osoba (sa četir...

Apartmani Sanja Hvar Apartmani Sanja Hvar

Apartmani "Sanja" nalaze se 15-ak minuta laganog hoda od centra grada, u mirnom dijelu grada. Nudimo Vam pet apartmana u istoj kući, svi apartmani su prostrani i  uređeni za Vaš nezaboravan boravak u Hvaru. Apartmani imaju terase ili balkone, a ističemo i dvorište, kao pravu "zelenu oazu". Udaljenost od mora je manja od 10 min hoda....

Apartmani Marika Hvar Apartmani Marika Hvar

Apartmani "Marika" Hvar nalaze se nedaleko od centra, vrlo blizu Franjevačkog samostana, u mirnom dijelu grada, samo 2 min od mora. U ponudi imamo tri dvokrevetna apartmana u istoj kući, svaki sa A/C, TV/SAT i osiguranim parkingom.

Apartman Ana Hvar Apartman Ana Hvar

Apartman "Ana" nalazi se iznad gradske luke, u užem centru grada. Radi se o klimatiziranom četverokrevetnom apartmanu, sa dvije dvokrevetne sobe, kuhinjom i kupaonicom. apartman ima dva balkona s kojih pogled puca na gradsku luku.