Apartmani

Apartmani Mate Hvar Apartmani Mate Hvar

Apartmani "Mate" nalaze se na 15 min laganog hoda od centra grada, u ponudi imamo dva trokrevetna apartmana u istoj kući, svaki sa osiguranim parkingom.

Apartmani Gianni Hvar Apartmani Gianni Hvar

Apartmani "Gianni" nalaze se u samom centru grada Hvara, na rivi. Radi se o dva trokrevetna apartmana, oba klimtaizirana, na prvom katu tradicionalne dalmatinske kamene kuće.

Apartmani Dobrenka Hvar Apartmani Dobrenka Hvar

Apartmani "Dobrenka" smješteni su u samom centru grada, nedaleko od glavnog gradskog trga i od nabliže plaže. na raspolaganju su Vam tri apartmana, svaki za dvije osobe.

Apartmani Dino Hvar Apartmani Dino Hvar

Apartmani "Dino" smješteni su u Milni, malom naselju koje je udaljeno 6 km od grada Hvara. Nudimo Vam smještaj u dva četverokrevetna apartmana, svaki sa dvije dvokrevetne sobe, kupaonicom i kuhinjom, u neposrednoj blizini mora. Apartmani imaju A/C i TV/SAT, te vlastiti parking.

Apartmani Desa Hvar Apartmani Desa Hvar

Apartmani "Desa" nalaze se desetak minuta hoda od glavnog gradskog trga. Na raspolaganju su Vam tri apartmana, jedan za dvoje, jedan za četiri i jedan za šest osoba. Svi apartmani su klimatizirani.

Apartmani Mirka Hvar Apartmani Mirka Hvar

Apartmani "Mirka" nalaze se u samom centru grada, iznad gradske luke. Nudimo Vam dva luksuzna apartmana, jedan za tri, a drugi za čeiri osobe. Oba apartmana su kompletno opremljena (TV/SAT, A/C, perilice posuđa i rublja), a najljepši dio su balkoni sa pogledom na hvarsku luku.

Apartmani Karmen & Ita Hvar Apartmani Karmen & Ita Hvar

Apartmani "Karmen & Ita" smješteni su nekoliko stotina metara od centra grada. Na raspolaganju su Vam četiri apartmana (tri apartmana su 2+2, a jedan za tri osobe),  svaki opremljen s A/C, TV/SAT i vlastitim parkingom.

Apartman Andrea Hvar Apartman Andrea Hvar

Apartman "Andrea" nalazi se u centru grada, samo minutu od glavnog gradskog trga, radi se o četverokrevetnom apartmanu u tradicionalnoj dalmatinskoj kamenoj kući, sa dvije dvokrevetne sobe, kuhinjom i dnevnim boravkom.