Sobe

Sobe \ Sobe \"Kuća Hektorovic\"

Kuca Hektorovic nalazi se u samom centru grada, u neposrednoj blizini hvarske pjace. U kuci su tri luksuzno namještene sobe, svaka ima zasebnu kupaonicu (en suite), A/C i Wi-Fi vezu.

Soba Lena Hvar Soba Lena Hvar

Soba Lena nalazi se u privatnoj kući u mirnom dijelu grada Hvara. Soba je dvokrevetna, sa vlastitom kupaonicom i klimom. Na raspolaganju Vam je i prostrana terasa.

Sobe Vanja Hvar Sobe Vanja Hvar

Sobe Vanja nalaze se u mirnom predjelu grada, udaljenost od centra grada je 10-ak min pješice. U kući su Vam na raspolaganju tri dvokrevetne sobe, svaka sa kupaonicom en suite i klimom. Na raspolaganju gostima je i ljetna kuhinja sa hladnjakom i štednjakom, te velika terasa.

Sobe Filica Hvar Sobe Filica Hvar

Sobe Filica nalaze se u neposrednoj blizini centra grada. Nudimo Vam dvije dvokrevetne sobe, svaka sa svojom kupaonicom, te osiguran parking.

Soba Tonka Soba Tonka

Soba Tonka nalazi se u neposrednoj blizini glavnog gradskog trga, okružena zelenilom i s prekrasnim pogledom na more i hvarsku Forticu. Soba je dvokrevetna, klimatizirana, ima frižider i vlastitu kupaonicu en suite.

Sobe Ana Hvar Sobe Ana Hvar

Sobe Ana  nalaze se iznad gradske luke, u kući su Vam na raspolaganju tri sobe, jedna trokrevetna i dvije dvokrevetne, svaka sa vlastitom kupaonicom i klimom.

Sobe Nelica Hvar Sobe Nelica Hvar

Sobe Nelica nalaze se iznad gradske luke, nekih 5 min od centra grada. Na raspolaganju su Vam pet dvokrevetnih soba, svaka sa svojom kupaonicom i balkonom s kojeg se pruža predivan pogled na more.

Sobe Jadranka Hvar Sobe Jadranka Hvar

Sobe Jadranka nakaze se na uzvišenju iznad samog centra grada, nekih 5 min hoda. U kući su Vam na raspolaganju 4 dvokrevetne sobe, svaka sa vlastitom kupaonicom (en suite). Neke od soba su klimatizirane, a imaju i osiguran parking ispred kuće. Iz soba se pruža prekrasan pogled na arhipelag Paklenih otoka ispred grada Hvara.